Daniel Țole a lansat volumul de poezii „Atingerea Speranței”

  de Special Arad | 10 noiembrie 2014, 12:07 PM | Sebiş | Știri Arad

  0

  În 8 noiembrie, la Restaurant Hotel Sebiș în cadrul unui eveniment cultural caritabil, moderat de Andreea Drgomir, a avut loc lansarea ultimului volum de poezii al lui Daniel Țole, „Atingerea Speranței”. Pe lângă participarea la lansarea propriu-zisă, cei prezenți au putut admira și o expoziție de pictură.

  Evenimentul a fost făcut în colaborare cu „fundația SanLife”, prezentându-se prin moto-ul “Suntem arta naturii și dăruim prin artă”. Fundația „SanLife” are un scop bine definit, de a informa elevii din județul Arad despre prevenirea și combaterea bolilor infecțioase și își dorește implementarea testării HIV.

  În cadrul lansării de carte, Daniel Țole a declarat următoarele despre el:
  Din prezentările făcute ați reușit să-mi cunoașteți doar numele din viața de zi cu zi pentru că în lumea cuvântului sunt cunoscut sub numele de TDY-Trăiesc din iubire.Dacă la început consideram acest nume un mesaj de suflet, un mesaj de pace, cu timpul el s-a transformat într-o lume simplă în care dragostea, pacea, fericirea și cuvântul îi sunt cu adevărat natura vie. Zâmbesc în această seară pentru că pot să vă spun cu inima deschisă, bine ați veinit în aceată lume. Trăiesc din iubire

  Autorul cărții a încheiat seara recitând două poezii „Clipa o muritoare” și „Mulțumesc”, adăugând: „Cu emoții vă spun că inima mea acum pulsând vă aplaudă, pentru că sunteti aici într-un număr atât de frumos, ajutând ca elevii claselor a 9-a să atingă speranța, speranța unei vieți sănătoase prin fundația SanLife, iau totul ca pe o lecție de viată și pentru asta vă mulțumesc și toate aplauzele sunt pentru dumneavoastră!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.