sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Daniel Pancu a fost demis de Poli Iași după înfrângerea cu UTA!

  de Lucian Dănilă | 28 ianuarie 2021, 1:05 PM | Sport

  0

  Fotbalul este de multe ori precum un mountaigne rousse. Daniel Pancu pleca bucuros de la Arad în toamnă, atunci când echipa pe care o antrena, Poli Iași, a întors scorul de la 0-1 și 1-2, câștigând cu 3-2 pe noua arenă din Arad în fața echipei UTA.

  Ieri a fost un alt meci pe care cu greu îl vom putea uita. Poli Iași, ultima clasată, a condus încă din minutul 9 cu 1-0 prin reușita lui Flores, dar golurile marcate în minutele 92 și 94 de Erico da Silva și Cipri Rus au trimis toate punctele la Arad. A fost o înfrângere care a dus la demiterea antrenorului Daniel Pancu.

  Mandatul lui Daniel Pancu pe banca lui Poli Iași s-a încheiat în această dimineață.

  Ciprian Paraschiv, președintele grupării din Copou, regretă plecarea lui Pancu și spune că tehnicianul a avut parte de mult ghinion. „Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a spus Paraschiv.

  „Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele stadionului Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Daniel Pancu, pentru site-ul oficial al ieșenilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.