Dancing Graffiti, sau când omul și tehnologia devin una





Festivalul Internațional de Teatru Nou este deja notoriu pentru piesele nonconvenționale pe care le aduce în atenția publicului, an de an. Printre acestea se numără și spectacolul „Dancing Graffiti”, o creație marca Bandart Ungaria.
Show-ul se desfășoară în mai multe reprezentații, atât sâmbătă (7 mai) și duminică (8 mai) cât și diseară (9 mai), pe platoul din fața Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, începând cu ora 21:30.
Organizatorii „Dancing Graffiti” îl descriu drept un spectacol despre limite: personale, sociale și interioare. Noi am spune însă că e chiar mai mult decât atât. Privindu-l, poți descoperi chintesența generației actuale, prin a cărei tehnologie chiar nu mai are limite. Orice lucru i se năzare omului într-un colțișor cât de ascuns al minții, puf!, e acolo, în fața ta, prin puterea combinării „sfinților” unu și zero. Vrei să fii Mickey Mouse, ești. Vrei să vadă lume ce gândești, o bulă enormă apare deasupra capului tău și, pac!, gâdurile-ți „țâșnesc” afară din cap. Nu putem vorbi despre limite nici măcar în cazul limbajului sau al semnelor obscene.
Limita e, de fapt, doar acolo unde se termină propria ta imaginație…
–
Coregrafia si interpretarea: Katalin Lengyel, Szabolcs Tóth-Zs
Producator: Bandart, Ungaria
Coproducatori: Conflux, Teatrul Golem, Asociatia L1
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)