sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dana Dodean s-a oprit în „optimi” la Campionatele Europene din Polonia

  de Dan Lazăr | 27 iunie 2021, 7:13 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatul European individual de tenis de masă are loc în Varșovia, în Polonia, între 22-27 iunie 2021. După ce a fost amânată pentru acest an, actuala ediție a adus la start nouă sportivi români și patru antrenori, în drumul spre podiumul european, în probele de simplu și dublu.

  Pe tabloul de simplu, arădeanca Daniela Dodean Monteiro a depășit-o, în primul tur, pe Nathalie Marchetti (Belgia), scor 4-0, apoi a beneficiat de neprezentarea olandezei Britt Eerland (3-0), iar în optimi a fost întrecută de Fu Yu (Portugalia), cu 4-0.

  La dublu feminin, perechea germană Nina Mittelham/Sabine Winter a dispus în optimi de cuplul Eliza Samara/Daniela Dodean cu 3-1. Constănțeanca Samara este însă în semifinale la simplu, urmând a evolua duminică, în jurul orei 12.00, în direct pe LookSport+.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.