Dana Dodean, sportiva legitimată la CS Municipal Arad: „O medalie la Jocurile Olimpice înseamnă totul”

  de Dan Lazăr | 18 iulie 2021, 8:10 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Doar câteva zile ne mai despart de startul Jocurilor Olimpice, iar jucătoarele de tenis de masă Daniela Dodean Monteiro și Elizabeta Samara și-au stabilit obiectivul la Tokyo.

  „Emoțiile cresc din ce în ce mai mult. Această ediție este mult așteptată, suntem experimentate și cred că este momentul să dăm tot ce s-a acumulat în ultimul an. Pentru mine este a patra Olimpiadă la care particip și știu ce înseamnă”, spune arădeanca Daniela Dodean Monteiro.

  „Ne rugăm să decurgă totul bine, să fim apte, este momentul mult aşteptat de noi. E momentul să fie totul foare bine. Fiecare sportiv care a jucat la alte JO ştie că o medalie la Olimpiadă înseamnă totul. Vom da tot ce vom putea, suntem încrezătoare”, a mai spus arădeanca.

  Sportiva legitimată la CS Municipal Arad a fost completată de constănțeanca Eliza Samara: „Avem în minte doar medalia! Se poate să o câștigăm! Am ajuns la acea maturitate, suntem o echipă mult mai matură și mai omogenă”.

  Echipa naţională feminină, formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, s-a calificatat în urma turneului preolimpic european.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.