luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dan Roman, atacantul cu care UTA atacă promovarea în Liga 1! Al patrulea transfer în două zile (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 29 iunie 2017, 10:33 AM | Sport

  0

  Conducerea clubului UTA a ajuns, în această dimineață, la un acord cu atacantul Dan Roman, care a devenit component al UTA-ei. Născut pe 22 decembrie 1985, fotbalistul a jucat, stagiunea trecută, la CFR Cluj.

  Pe prima scenă a mai îmbrăcat tricourile echipelor Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani și CSMS Iași. Alte experiențe: Mobila Sovata, Forex Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea.

  „Mă bucur că am ajuns să evoluez pentru o echipă cu tradiție, cu suporteri foarte frumoși, am văzut și meciul cu Timișoara, unde au arătat extraordinar. Sper ca randamentul meu să-i facă să mă placă și să reușim o promovare care se vrea de mulți ani”, a spus Dan Roman.

  În urmă cu patru ani, pe când evolua la Gaz Metan Mediaș, Dan Roman a suferit o accidentare foarte gravă într-un meci jucat la Botoșani. În urma unui contact cu fundașul Ciprian Dinu, Roman s-a ales cu o fractură de peroneu și o luxație de tibie. A stat un an pentru a se reface după acea accidentare.

  Din cele patru transferuri realizate în ultimele două zile, trei dintre jucători au peste 30 de ani: Mădălin Ciucă 34 de ani, Ștefan Grigorie 35 de nai și Dan Roman 31 de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.