Dan Puric, un „Suflet românesc” la festivalul FILOCALIA

  de Special Arad | 12 aprilie 2014, 7:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Festivalul de artă sacră și spritualitate românească FILOCALIA (ediția a II-a) se va încheia cu conferința „Suflet românesc” susținută de actorul și regizorul Dan Puric, duminică, de la ora 18.00, la Filarmonica de Stat Arad.

  Așa cum ne-a obișnuit Dan Puric, acesta nefiind prima oară când vine la Arad, conferința va fi o întâlnire de atitudine, de umor și speranță, exemplară conștiință a societății civile, dar și o încercare de redescoperire a dimensiunilor contemporane ale spiritualității românești.

  Festivalul „Filocalia” este susținut de către Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad. Intrarea este liberă.

  filocalia dan puric

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.