Dan Porcuțan a murit la 30 de ani la câteva zile după ce a fost operat la o măsea

  de Lucian Dănilă | 15 martie 2019, 2:41 PM | Regional

  0

  Dan Porcuțan a fost jurnalist la ziarul Monitorul de Cluj. A murit la doar 30 de ani, la doar câteva zile după ce suferise o intervenție chirurgicală la măsea. Pasionat de fotografie și de ciclism, Dan a străbătut pe bicicletă o mare parte a României, țară pe care a fotografiat-o în mai toate ipostazele ei.

  A fost găsit mort astăzi, 15 martie, în propria-i locuință. L-a găsit sora acestuia care a sunat imediat la număru de urgență 112, dar medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic. Așa cum am scris mai sus, Dan a suferit o intervenție chirugicală la o măsea, iar în cursul zilei de ieri a fost externat. Spre seară, el s-a văzut cu un prieten în oraș. Apropiații săi spun că a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio respirator.

  Dan Porcuțan a lucrat ca foto-reporter în mai multe redacții clujene, ultima dată la Monitorul de Cluj.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.