Dan Petrescu, dat afară de Dinamo Moscova! Și-a reziliat contractul!

  de Lucian Dănilă | 8 April 2014, 1:57 PM | Sport

  0

  Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova după înfrângerea severă de pe terenul formației Anji Mahacikala. „A preluat echipa într-un moment dificil, dar nu am mai observat un progres”.

  „După meciul cu Anji, conducerea lui Dinamo a venit cu propunerea de schimbare a antrenorului. Astăzi, am avut o întâlnire cu Dan Petrescu şi am ajuns la o înţelegere pentru ruperea contractului prin acordul părţilor. Îi mulţumim lui Petrescu pentru munca depusă şi îi urmăm noroc în cariera viitoare. Anul trecut, Dan a preluat echipa într-o situaţie dificilă şi a dus-o la un anumit nivel, dar recent nu am mai fost observat un progres. Trebuie să mergem înainte. Acum, negociem cu Stanislav Cercesov şi sperăm să-l prezentăm ca noul antrenor în viitorul apropiat. Astăzi, antrenamentul va fi condus de Nikolai Kovardaev, membru al stafului lui Petrescu” , a declarat directorul sportiv al clubului Dinamo Moscova, Guram Adjoev pe site-ul oficial al grupării moscovite.

  Astfel, după plecarea lui Dan Petrescu, şefii de la Dinamo Moscova vor încerca să îl aducă pe banca echipei pe Stanislav Cercesov, de la Amkar Perm. În cazul în care mutarea nu va reuşi, formaţia moscovită ar urma să fie pregătită până la finalul sezonului de către Dimitri Khokhlov, antrenorul echipei secunde a clubului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.