Dan Julean, din Curtici, este a doua victimă a coronavirusului la Arad. A murit în ambulanță, la doar 45 de ani

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2020, 8:47 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  2

  Aradul are două cazuri de deces din cauza COVID-19. După pastorul Ioan Șerban, ieri a murit la Arad un bărbat în vârstă de numai 45 de ani.

  Acesta era din Curtici și cei care îl cunosc spun că nu era cunoscut cu probleme medicale. Nici în comunicatul venit de la Grupul de Comunicare Stretegică nu este specificat dacă suferea de alte boli cronice. Dar nu ne mai miră nimic atâta timp cât decesul lui Dan Julean a fost anunțat abia la o zi după ce acesta și-a dat ultima suflare în ambulanța care trebuia să-l ducă la Timișoara.

  Cei care îl cunosc spun despre Dan Julean că era unul dintre liderii comunității rrome din Curtici. Pe contul său de facebook au apărut deja mai multe mesaje de condoleanțe.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pacat Dumnezu sal odihneasca😓 in pace tarana 😥😣😓😭sai fie usoara Dane era un om bun nu stiu cum sami explic vorbele familia indurerata acuma sufera enorm condolente foarte trist 😓😣😥Dumnezeu sai dea rabdare calm sotiei copilor rudelor prietenilor oameni carel cunosteau 😭😥😣😓

   --5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.