Dan Barna și Clotilde Armand vor petrece ziua de sâmbătă în Arad

  de - | 9 martie 2019, 8:24 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR și PLUS Arad pregătesc pentru ziua de sâmbătă o serie de evenimente la care vor participa președintele USR, Dan Barna, precum și candidații Alianței la alegerile europarlamentare Clotilde Armand și Vlad Botoș.

  Dimineața de sâmbătă va începe după ora 11:00 cu o ieșire pe bulevardul Revoluției, la cortul de la Ziridava, unde membrii Alianței vor strânge semnături alături de Dan Barna și Vlad Botoș. Urmează o deplasare spre platoul din fața Primăriei, unde vor fi făcute declarații de presă, de la ora 11:40.

  După o întâlnire cu întreprinzători din Arad, Dan Barna va pleca la 13:30 în județ, unde va participa la o întâlnire cu simpatizanții USR, de la ora 16:00 la Buteni. Pe drum coloana va opri pentru scurt timp în orașele Sântana, Pâncota și Ineu. Va fi însoțit de președintele USR Arad și candidatul Alianței 2020 USR PLUS, Vlad Botoș.

  Clotilde Armand, președinta USR Sector 1 și candidată a Alianței, va participa la întâlnirea cu oamenii de afaceri, după care va participa la strângerea de semnături începând cu ora 13.30, pe traseul hotel Continental, bulevardul Revoluției, strada Mețianu, piața Catedralei. Ulterior, va avea loc o întâlnire cu arădenii la casa Jelen, de la ora 15:00, unde sunt invitați toți cei care doresc să o cunoască și să îi pună întrebări.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.