Dan Andrei, un arădean de doar 11 ani, vicecampion la cățărat

  de Special Arad | 5 August 2022, 1:28 PM | Sport | Topic special

  0

  La 11 ani, arădeanul Dan Andrei a câștigat locul II la Campionatul de Bouldering din Pecs, Ungaria.

  Este o performanță extraordinară pentru Andrei, antrenat de Laurențiu Gheorghiță la sala de cățărat One Move din Arad, în condițiile în care la competiție au participat peste 50 de copii din România, Ungaria și Germania.

  Concurenții au avut de parcurs 20 de trasee cu diferite grade de dificultate în 2 ore.

  A fost o competiție strânsă, concurenții bine pregătiți, ceea ce a făcut ca perfomanța lui Andrei să fie și mai valoroasă. Este un copil foarte ambițions, muncitor și cred că vom mai sărbătorii și alte rezultatele la fel de bune în viitor”, a declarat Laurențiu Gheorghiță.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.