Daft Punk „continuă”, dar cu proiecte solo

  de - | 14 aprilie 2021, 10:12 PM | Music

  0

  (foto: ITV/Rex Features)

  Cei doi ex-membri ai formației Daft Punk, Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo, au anunțat că proiectele lor muzicale continuă, dar separat.

  De la momentul anunțului privind despărțirea trupei, stream-urile catalogului Daft Punk au crescut cu aproape 500% într-o zi, în timp ce vânzările de piese au crescut cu 1.335%, iar vânzările de albume digitale au crescut cu 2.650%, potrivit Alpha Data, furnizorul de analize de date care alimentează Rolling Stone Charts, scrie electronicbeats.ro.

  Thomas Bangalter a anunțat că va crea o nouă casă de discuri și un alias numit Roulette, pe care le va folosi pentru a lansa în mod anonim propriul său material, precum și cel al producătorilor din sfera sa actuală de contacte. „Am vrut să mă întorc la ce e adevărat”, spune Bangalter pentru Mixmag, într-un ton de nostalgie pentru „muzica underground făcută special pentru cluburile de noapte întunecate și senzația și atmosfera aceea specifică a cluburilor de noapte întunecate, unde se cântă acea muzică underground”.

  Pe de altă parte, fostul său coleg Guy-Man anunță că va reveni la prima lui dragoste: show-urile live. Artistul anunță un nou proiect numit REVISION, care va include un album conceptual realizat împreună cu o parte din colaboratorii său din trecut, inclusiv membri ai scenei French Touch și noua școală americană de funk și r’n’b.

  Citește continuarea pe Electronic Beats

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.