Dacă nu mergem noi la concert, vine concertul la noi! Teo Milea ne încântă, de acasă, chiar de ziua lui

  de Lucian Dănilă | 20 aprilie 2020, 2:45 PM | Cultură | Știri Arad | Topic special

  1

  Tânjim fiecare după zilele în care ne programam viața în funcție de evenimentele la care participam. Unii așteptau Untold-ul ca pe un Revelion, alții parcă erau în filaj după Metallica prin Europa, dar cei mai mulți se axau pe evenimentele mai mici, locale.

  Acum nici nu mai putem spune dacă vom avea parte în vara asta de vreun concert. Pandemia de COVID-19 a închis ușile și la festivaluri uriașe ca Tomorrowland. Despre localul AOA încă nu avem informații privind soarta sa. Nu știm ce va urma…

  dar știm ce avem, acum, în prezent. De câteva săptămâni urmăresc concerte online care au loc în căminul personal al artiștilor. I-am văzut pe DJ-ii noștri, arădeni, Alin Negoescu sau Seebuh, i-am urmărit tot de acasă pe Robbie Williams sau pe cei de la Coldplay, dar mâine, marți 21 aprilie, voi avea parte de altceva. De pian… Chiar e altceva.

  Teo Milea este de-al nostru, un artist desăvârșit, născut și crescut la Arad, plecat apoi la Timișoara, stabilit acum departe, la Toronto, în Canada. „Mâine este ziua lui de naștere”, scrie Facebook-ul, Teo urmând să mai adauge o cifră la zestrea lui de ani. Nu cred că s-a gândit niciun moment la începutul anului, când concerta prin România și la Viena, că își va petrece „birthday” în izolare, fără prieteni, fără invitați, doar alături de soția lui, Raluca. Și, dacă planeta s-a oprit puțin, dacă tot suntem ținuți în case, fiecare dintre noi caută soluții să ne reinventăm. Teo ne va cânta de ziua lui!

  Va cânta pentru prieteni, pentru că, spune el, „niciodată n-am văzut publicul ca pe un client, ci ca un prieten”. Ne va cânta din sufrageria lui.

  „La fel ca fiecare dintre voi, și eu m-am născut de ziua mea.

  Vă promit tuturor locuri în primul rând!

  Cadourile  pe care ați fi dorit să mi le dăruiți, o să vă rog să le îndreptați către spitalele și personalul medical din orașele voastre printr-o donație, fiecare cât poate și cât dorește.

  Am să vă rog să rămâneți în casă pentru a vă păstra sănătatea, deoarece doar așa ne vom putea revedea în viitor la următoarele concerte publice”, scrie Teo Milea pe pagina lui de Facebook.

  Concertul are loc la o oră foarte bună pentru publicul din România: ora 20 (ora 13 în Canada, la Toronto) și poate fi urmărit pe pagina de Facebook a artistului originar din Arad.

  Deci, dacă nu mergem noi la concert, vine concertul la noi, iar avantajul este că toți avem rezervat un loc în primul rând. Iar Teo chiar este de văzut. Este un pianist care strânge 300 de oameni la concertele sale din Canada, acolo unde îmbină viața de scenă cu predatul, având 20 de elevi pe care îi pregătește în arta pianului.

  Un tip sensibil, Teo duce dorul de casă, dorul de părinți. „Parcă aș da tot să fiu din nou acasă lângă ei, lângă cei care mi-au dăruit dragostea lor nemărginită”, scrie el în urmă cu câteva zile. Acum, Teo ne va vizita pe toți în casele noastre, virtual. Așa va intra și în casa părintească și, de ziua lui, va fi aproape de părinți.

  Deși trăim într-o perioadă în care este impusă distanțarea socială, mâine vom fi la doar un click distanță de Teo Milea, iar acel click îl puteți da marți, 21 aprilie, de la ora 20, AICI. De ziua lui…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.