Circa 200 de călători, jefuiţi de trei bărbaţi deghizaţi în femei, în cursele de tren dintre Franța și Elveția

  de - | 17 September 2022, 2:04 PM | Internaţional

  0

  Bunuri furate (foto: Police Nationale Francaise)

  Poliţia din oraşul francez Marsilia încearcă să îi găsească pe călătorii de tren cărora le-au fost furate bunuri de valoare de către tei bărbaţi deghizaţi cu peruci şi haine de femei, informează Rador.ro.

  Poliţia locală bănuieşte că aproape 200 de persoane au fost jefuite.

  Hoţii au acţionat în trenuri de mare viteză, ce efectuau curse de la Paris şi Geneva către sudul Franţei.

  Potrivit BBC, bărbații au mărturisit că a comis furturile în trenurile franceze. Mai mult, poliția, pe baza informațiilor și a declarațiilor obținute de la unul dintre bărbați, a efectuat o raiune într-un mic apartament din apropierea gării Saint Charles din Marsilia, unde a găsit un depozit de bunuri furate. În apartament au fost descoperite 170 de portofele, 150 de bagaje, sute de perechi de ochelari de soare și 137.000 de dolari în valoare mică în numerar, printre alte articole.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.