Parohia Sântana II va organiza o licitație pentru picturile din biserica parohială „Sfânta Treime”

  de Special Arad | 9 February 2022, 10:28 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhiepiscopia Aradului)

  Parohia Ortodoxă Sântana II, Protopopiatul Arad, Arhiepiscopia Aradului, cu sediul în localitatea Sântana, Str. Muncii, Nr. 53C, jud. Arad, organizează licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură din nou în tehnica frescă, pentru o suprafață de aproximativ 1480 m.p., la biserica parohială cu hramul „Sfânta Treime”, în data de 27 februarie 2022, ora 12.00.

  Informații privind devizul lucrărilor de pictură și caietul de sarcini pot fi obținute de la Preot paroh Adrian Crainic (mobil: 0729161110).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.