Dacă ai fost la Peda, Special Arad te-a „surprins” azi la festivitatea de încheiere a anului școlar! Să aveți un drum presărat de succese | Foto

  de Mihai Todoca | 24 mai 2018, 2:12 PM | Educaţie

  1

  Un drum se încheie, altul se deschide în fața elevilor de la Pedagogic(foto: Mihai Todoca)

  Elevii de clasa a doisprezecea a Colegiului Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” au încheiat o etapă din viața lor. Au terminat liceul cu zâmbetele pe buze, lacrimi de despărțire în ochi și diplomele în mâini. A fost un moment plin de emoție pentru ei, pentru profesori, dar și pentru familiile lor care s-au adunat să fie martori la un eveniment prin care au trecut cu toții.

  Au fost prezente oficialități, asupra cărora nu vom zăbovi, și îi vom prezenta pe cei a căror ziuă a fost plină de emoții: copiii! În galeria foto, cât și în video-ul de mai jos, îi puteți observa cum au râs, dar și cum emoțiile i-au acaparat…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.