luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Curve la prețul care îți convine…

  de Andrei Fuliaș | 6 aprilie 2014, 7:14 PM | Monden | Strada

  2

  Nu este puțin cunoscut faptul că pe treptele celor de la EuroInstal, un magazin (serios) de instalații sanitare din zona Gării, stau seară de seară anumite doamne (să spunem ușoare) care prestează anumite servicii pentru anumiți domni. De altfel, chiar la vreo două sute de metri mai încolo, în dreptul fostei fabrici IMAR, stau alte câteva asemenea doamne, tot seară de seară, dar nu asta era ideea.

  Astfel, nu știm dacă locul de muncă și l-au ales în funcție de sloganul firmei pe a căror trepte își fac veacul, dar putem spune că această combinație este una destul de ingenioasă. Pe scurt, sloganul celor de la EuroInstal este „PREȚUL CARE ÎȚI CONVINE”, iar legătura dintre acesta și job-ul respectivelor prestatoare este extraordinară, mai că-ți vine să crezi că a fost gândită toată treaba.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.