sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi soți, reținuți pentru acuzații privind infracțiuni de viol și corupere sexuală a nepoatelor de 12 și 13 ani

  de Special Arad | 1 iulie 2023, 9:57 AM | Naţional

  0

  (foto: G4media)

  Poliția municipiului București a dispus reținerea a două persoane, o femeie și un bărbat, soț și soție, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

  Cei doi soți ar fi unchiul si mătușa victimelor, două minore de 12 și 13 ani. Cele două fete erau agresate periodic fizic si verbal, chiar violate. Inclusiv femeia ar fi participat la viol.

  Cei doi soți au de asemenea doi copii ai lor, care între timp le-au fost luați din îngrijire.

  CORUPERE

  „În fapt, în perioada februarie 2022 – decembrie 2022, în timp ce acestia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 iunie a.c.,  cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 30 iunie a.c. față de cei doi, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează în comunicatul Poliției.

  Acțiunea de reținere a celor doi soți a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.