Curtuiuș s-a întors la UTA! Este așteptat la antrenamentul din această seară

  de Lucian Dănilă | 3 July 2017, 4:30 PM | Sport

  0

  Marius Curtuiuș s-a întors la UTA, echipă la care a evoluat cu succes în ultimele două sezoane, perioadă în care a marcat de 27 de ori pentru gruparea arădeană. Rămas liber de contract la data de 30 iunie, Curtuiuș a fost ofertat de Luceafărul Oradea și de Olimpia Satu Mare, dar după instalarea lui Adi Mihalcea pe banca tehnică a echipei UTA a ales să revină la Arad.

  Dezamăgit de ratarea promovării după două baraje pierdute în doi ani consecutivi, Marius Curtuiuș și-a anunțat colegii că în proporție de 90 la sută nu se mai întoarce la Arad. Modificările de strategie, aducerea unui nou tehnician și faptul că oficialii de la UTA au declarat răspicat că au ca obiectiv promovarea se pare că l-au convins pe Curtuiuș să se întoarcă. El este așteptat în această seară la antrenamentul echipei de la Sânnicolau Mic.

  La antrenament va fi prezent și Adrian Petre care își va lua oficial rămas bunb de la colegii săi de echipă, urmând să plece la Esbjerg, în Danemarca.

  Din informațiile noastre, Marius Curtuiuș a semnat pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire a contractului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.