Cursurile continuă la Camera de Comerţ Arad

  de Special Arad | 18 martie 2021, 10:09 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în următoarea perioadă, noi serii de cursuri după cum urmează:

  Administrator de condominii – începând cu 30 martie 2021
  Arhivar – începând cu 7 aprilie 2021

  Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale și sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.

  Participarea la cursuri de formare profesionala poate aduce multe beneficii, printre care o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare.

  “La ora actuală, pe pagina web a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, sunt publicate 211 de oferte de angajare cuprinzând un număr de 1.246 de locuri de muncă. O ofertă relativ redusă, ţinând cont că numărul şomerilor la nivelul lunii noiembrie 2020 era 4.582. Astfel, într-o perioadă în care șomajul este în creştere, adulții au nevoie, mai mult ca oricând, de reconversii profesionale. Îi încurajez pe toţi cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, să se înscrie cu încredere la programele noastre de formare profesională”, declară preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

  Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională CCIA Arad: strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299, email: [email protected]

  Măsuri generale de prevenire și protecție COVID 2019 adoptate de CCIA Arad:

  -amenajarea corespunzatoare a sălilor, cu respectareaa distanței sociale de minim 1,5 metri
  -maximum 10 cursanți intr-o sală de curs (o grupă cu un număr mai mare de cursanți va fi împărțită în subgrupe)
  -decalarea programului și a pauzelor organizate, dacă se impune acest lucru
  -impunerea purtării, pe toată perioada programului de formare profesională, a echipamentului de protecție- mască și -mănuși
  -amplasarea de dozatoare cu dezinfectant la intrare în sălile de curs
  -asigurarea aerisirii periodice a încăperilor
  -asigurarea în permanență la grupurile sanitare, de săpun și dezinfectant

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.