joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cursele de adio pe circuitul VIK Power Arad. Un reprezentant al clubului Arici Supermoto Arad conduce la clasa Hobby

  de Dan Lazăr | 30 aprilie 2021, 8:18 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatele Nationale de Supermoto și Viteză Juniori pe Motodrom au avut programate la sfârșitul săptămânii trecute etapele III și IV din sezonul competițional 2021. Organizator a fost clubul VIK Power Arad, aceasta cursă fiind și una de adio de la circuitul de care se leagă atât de multe amintiri ale motociclismului românesc: circuitul de Supermoto VIK Power. Acesta va fi demolat, în locul său urmând să răsară un magazin de bricolaj, cel  al cunoscutei firme autohtone din Bacău.

  Au concurat clasele: SM65, SM85, SOpen, Hobby, Veterani, Junior I, II, III, 85cc, 125 Sport și Moto 3.

  Brăescu Denis, de la clubul Lupo Racing Timișoara, confirmă rezultatele bune din primele doua etape și conduce acum clasa SM Open cu maxim de puncte posibile, 200.

  Cel mai bun Veteran în toate mansele disputate este Lelli Andrea (VN Motorsport Timisoara), iar la clasa SM85 avem un lider autoritar, Patrick Pascota de la clubul Pascota I.I. Timișoara.

  Ioviță Mark Luca (VN Motorsport Timisoara) a câștigat în ambele zile și are la finalul celor 4 etape 195 de puncte și o singura mansa pierduta, iar la clasa Hobby s-a impus în ambele zile Pintea Petrișor Daniel de la clubul Arici Supermoto Arad.

  În Campionatul Național de Viteză Juniori pe Motodrom avem următoarea situație după patru etape:

  – Ioviță Dean Victor (VN Motorsport Timișoara), are maxim de puncte posibile, 100, la clasa Junior 3.

  – La clasa 85cc, Kisss Edward Ștefan de la CSA Steaua București se impune in etapa de duminică și conduce în clasamentul general după patru etape.

  – Clasele 125 SP si Moto3 sunt ambele dominate clar de sportivi de la clubul Steaua Bucuresti, Patrascoiu Cristian și Galfi Csaba Zalan având fiecare maxim de puncte posibile, 100.

  Următoarea etapă națională este programată să aibă loc pe circuitul de la Prejmer în weekendul 19-20 iunie.

  Citește și: Se demolează circuitul moto VIK Power din Arad! Ultimele curse au loc în acest weekend!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.