Curse anulate pe Aeroportul din Timișoara! Sunt afectați zeci de arădeni

  de Lucian Dănilă | 26 ianuarie 2019, 12:09 PM | Regional

  0

  Ninge abundent, iar acest lucru dă bătăi de cap atât autorităților, cât și persoanelor care doresc să călătorească, fie în interes personal, fie în interes de serviciu. Se cunoaște faptul că Aeroportul din Timișoara este preferat de majoritatea arădenilor atunci când vor să călătorească cu avionul.

  Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara spun că azi noapte, o cursă din București spre Timișoara a fost anulată din cauza condițiilor meteo de pe Aeroportul Otopeni. Evident, și cursa care trebuia să facă cale întoarsă spre București în această dimineață a fost anulată.

  Tot datorită zăpezii și a viscolului, alte trei curse au fost anulate! Avionul care trebuia să plece din Timișoara spre Tel Aviv (Israel) la ora 06.10, precum și cel care trebuia să decoleze spre Bergamo (Italia), de la ora 06.25 nu au mai placat, fiind anulate. A mai fost anulată și o cursă Timișoara – București.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.