Cursă strânsă între Clinton și Trump pentru alegerile prezidențiale

  de Special Arad | 18 septembrie 2016, 11:15 AM | Internaţional

  0

  Ultimul sondaj dat publicității arată că distanţa între candidaţii republican şi democrat, Donald Trump şi Hillary Clinton, s-a micşorat în ultimele săptămâni, în campania pentru scrutinul prezidenţial din SUA.

  Magnatul new-yorkez a fost creditat cu o victorie în Florida, unul din statele decisive, conform unei analize electorale. O evaluare electorală efectuată de Reuters/Ipsos în cadrul Proiectului “Statele naţiunii” relevă o cursă foarte strânsă înaintea scrutinului prezidenţial programat pe 8 noiembrie.

  Conform analizei, axate pe intervievarea a 15.000 de alegători la nivel naţional, Hillary Clinton are 60% şanse să câştige alegerile prezidenţiale la o diferenţă de doar 18 voturi ale marilor electori, în timp ce, săptămâna trecută, candidatul democrat era creditat cu şanse de 83%. Sondajul arată că statul Pennsylvania a trecut de la o probabilă victorie democrată la un rezultat incert, Ohio înclină spre o victorie a lui Hillary Clinton, iar în Florida conduce Donald Trump.

  Vă amintim faptul că alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc în data de 8 noiembrie 2016. Dacă Hillary Clinton va câștiga, va fi prima femeie care ajunge președinte al Statelor Unite ale Americii.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.