luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curs nou, de „formator”, la CCIA Arad

  de Special Arad | 31 ianuarie 2018, 7:20 PM | Administraţie

  0

  Cursul de FORMATOR, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad se adresează celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale sau chiar a training-urilor şi workshop-urilor de specialitate.

  Profesia de formator presupune responsabilitate în lucrul cu oamenii, dorința și capacitatea de a împărtăși informația, dar și cunoștințe solide bazate pe experiență. Absolvenţii cursului vor dobândi competenţele necesare unui bun Formator (trainer), abilităţile şi tehnicile obligatorii în furnizarea unor module de curs diverse în faţa oricărui tip de public”, declară preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

  Cursul se va derula în perioada 19 – 26 februarie, la sediul CCIA Arad (Str. Cloşca, nr. 5), fiind recunoscut atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană şi acreditat ANC. Se adresează persoanelor cu studii superioare.

  Pot participa: manageri, manageri de resurse umane, responsabili cu formarea într-o organizație, actuali și viitori formatori, cadre didactice, psihologi, membrii ONG sau orice altă persoană interesată să obțină o certificare pentru ocupația de FORMATOR.

  Competențele profesionale dobândite vor fi specificate în documentele furnizate la absolvirea cursului, acestea fiind următoarele: pregătirea formării, realizarea activităților de formare, evaluarea formării, aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare, marketing-ul formării, proiectarea programelor de formare, organizarea programelor și a stagiilor de formare, evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare.

  Pentru o organizare eficientă CCIA Arad vă roagă să confirmați înscrierea la curs până cel târziu în data de 10 februarie 2018, la adresele de email [email protected] sau [email protected].

  Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200., persoană de contact prof. Carmen Marinela Crișan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.