Curs Manager Proiect la Camera de Comerţ Arad

  de - | 29 noiembrie 2018, 9:09 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținut fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

   

  Pentru perioada 14 decembrie 2018 –  ianuarie 2019 , CCIA Arad vă propune cursul de MANAGER PROIECT- COD COR 242101, care include 40 de ore de practică și teorie.

   

  Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile şi competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea şi implementarea unui proiect de succes.

  Scopul cursului: Însușirea cunoştințelor și dezvoltarea abilităților de scriere şi management al proiectelor finanțate prin fonduri europene.

  Principalele tematici abordate:

  • planificarea proiectului;
  • scrierea cererilor de finanţare;
  • modele de planuri de afaceri şi studii de fezabilitate;
  • analiza riscului proiectului;
  • implementarea proiectului;
  • proceduri de achiziţii;
  • managementul resurselor umane şi managementul financiar

  Beneficii:

  • dezvoltarea abilităților de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;
  • dezvoltarea abilității de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o încadra într-un Program Operațional în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile din Fonduri Structurale;
  • creșterea capacității de a înțelege si de a răspunde cerințelor clientului / beneficiarilor proiectului;
  • îmbunătățirea abilităților de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate;
  • îmbunătățirea capacității de gestionare a relațiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relației cu Finanțatorul;
  • îmbunătățirea capacității de monitorizare și evaluare a proiectelor, creșterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului

  Condiții de înscriere: Studii superioare.

  Actele necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

   

  Pentru a face și mai accesibil cursul, vă oferim și o serie de discount-uri:

  1. Discount-ul  de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%.
  2. Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.

   

  NOTĂ: Reducerile nu se cumulează.

   

  Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – str. Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Marinela Crişan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.