vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curs de Inspector Resurse Umane la CCIA Arad

  de Special Arad | 14 iulie 2015, 4:38 PM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 19 august – 17 septembrie 2015, la sediul instituției de pe strada Cloșca nr. 5, cursul autorizat de Inspector Resurse Umane – cod COR 333304.

  Programul se adresează persoanelor absolvente de studii superioare și medii care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație.

  La finalul cursului, absolvenţii vor deveni Inspectori Resurse Umane, conform ocupaţiei din COR – cod 333304, recunoscut de ANC (fost CNFPA), prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

  Taxa cursului este de 350 lei + 50 lei taxă înscriere, membrii CCIA Arad și persoanele care achită taxa integral până la data de 1 august 2015 beneficiază de 10% reducere. De 10% reducere mai beneficiază și companiile care doresc să își califice mai mult de 2 angajați.

  Pentru o organizare eficientă, vă rog să confirmați înscrierea Dumneavoastră la curs, până cel târziu la data de 08.08.2015 la adresa de email [email protected], detalii suplimentare la telefon: 0770.274 734.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.