vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curs de contabil la CCIA Arad

  de Special Arad | 25 iulie 2018, 10:12 PM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează în perioada 17 septembrie – 30 noiembrie 2018 cursul de CONTABIL – cod COR 331 302.

  La finalizarea cursului se dobândesc cunoștințe privitoare la: planificarea activității contabile; dezvoltarea profesională; întocmirea/completarea documentelor primare; contarea operațiunilor patrimoniale; efectuarea de calcule specifice; completarea registrelor contabile; întocmirea balanței de verificare; evaluarea patrimonială; întocmirea bilanțului contabil, tansmiterea documentelor specifice, utilizarea PC-ului.

  Vă reamintim faptul că în conformitate cu art.34 din OG.129/2000 republicată, cheltuielile pentru formarea profesională a salariaților se deduc, după caz, din impozitul pe profit, sau din impozitul pe venit.

  „În cadrul unei societăți comerciale este esențială existența unei contabilități performante, rolul acesteia fiind de a înregistra operațiile economice, de a întocmi documentele contabile de sinteză și de a interpreta rezultatele activității economice a societății”, declară domnul Gheorghe Seculici, președinte CCIA Arad.

  Absolvirea unui astfel de curs oferă reale oportunităţi de angajare pentru toţi cei care-l studiază.  Cursanții absolvenți pot opta fie pentru angajarea în marile companii, fie au posibilitatea de a lucra pe cont propriu.

  Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

  Lector curs – prof. Stoiadin Gabriela

  Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

  Discounturi:

  – 10% membrii CCIA ARAD
  – 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

  Pentru înscrieri: telefon – 0730.188.299 sau email – [email protected], persoană de contact: prof. Carmen Crișan – Manager CFP – CCIA Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.