luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curg condamnările la Universitatea Vasile Goldiș! Un alt profesor doctor a recunoscut că a luat mită

  de Mihai Todoca | 9 martie 2018, 8:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  (foto: facebook Ramona Gligor)

  Dosarul „Diplomelor fără licență” face alte „victime”. O altă profesoară, Ramona Gligor, a fost condamnată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată, la 3 ani cu suspendare, plata unor cheltuieli de judecată și confiscarea sumei de 5450 de euro, bani pe care inculpata a recunoscut că i-a primit drept mită.

  În temeiul art. 93 alin. 1 Cod penal în perioada termenului de supraveghere inculpata Gligor Ramona trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la serviciul de probaţiune Arad, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea lor; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei si orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

  Inculpatei Gligor Ramona i se impune să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională.  Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata Gligor Ramona, va presta o munca neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local Arad sau Consiliului local al comunei Vladimirescu jud. Arad, pe o perioadă de 60 de zile.

  Totodată se și dispune anularea următoarelor lucrări de licenţă susţinute la examenul de licenţă din iulie 2017 din cadrul Universităţii „Vasile Goldiş” din Arad de următorii studenţi:  „Modificări biochimice în hepatite” susţinută de Assadi Jamaal,  „ Modificări biochimice în pancreatită acută”, susţinută de Ropan Liviu, „Diabetul zaharat şi inflamaţia” susţinută de Abu Saleh Y Abo Elhad, „ Modificări de laborator în sindromul metabolic”, susţinută de Sanela Hafez,  „ Modificări de laborator în hepatita cu virus B”, susţinută de Taha Jalal,  „ Infarctul miocardic „ depus de Haib Khattab,  „ Modificări biochimice în glomerulonefrită” susţinută de Khatib Mahmoud,  „ Modificări ale metabolismului fierului în bolile renale cronice” susţinută de Khatib Rmadan,  „ Modificări ale metabolismului fosfocalcic în insuficienţă renală cronică” susţinută de Abu Abid Amir.  Ca urmare a acestor anulări se dispune și anularea adeverinţelor de absolvire eliberate pentru aceşti studenţi.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.