duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Curățarea drumurilor din Vest. În județul Arad, s-au aplicat 100 tone antiderapant, iar în Caraș-Severin s-a înlăturat o stâncă prăbușită

  de Special Arad | 12 ianuarie 2022, 8:50 AM | Regional | Știri Arad

  1

  (foto: DRDP Timișoara)

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) anunță că în noaptea dintre marți și miercuri au patrulat și acționat pe drumurile naționale din vest și pe autostrada A1, în total, un număr de 127 de autoutilaje care au răspândit peste 730 de tone de material antiderapant.
  Pe raza județului Timiș, au fost 32 de utilaje și s-au răspândit peste 260 de tone de antiderapant.
  În județul Arad s-a intervenit cu 19 utilaje și 100 tone antiderapant, iar în județul Hunedoara, cu nouă utilaje și 33 de tone antiderapant. Pe autostrada A1 au fost în acționare 32 de utilaje, cu peste 260 de tone de antiderapant.
  40 de autoutilaje au acționat în județul Caraș-Severin, cu 170 de tone de antiderapant. O altă intervenție (foto) din cursul nopții a fost pe DN 57B, între Oravița și Bozovici, pentru îndepărtarea de pe carosabil a unor blocuri de stâncă. Intervenția a fost realizată de SDN Caransebeș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.