Cupa „Vados” la șah, câștigată de timișoreanul Ovidiu Foișor. La copii s-a impus un reprezentant al ACS Șahistul Pecica

  de Dan Lazăr | 11 decembrie 2020, 10:08 AM | Pecica | Sport | Știri Arad

  0

  Șah Club Vados Arad (președinte Alin Câmpeanu) a organizat, recent, ediția cu numărul XV a Cupei „Vados” la șah rapid. Întrecerea sportului minții a atras sportivi legitimați la cluburi arădene din Pecica, Lipova și Arad, dar și din Timiș și capitala țării.

  Openul principal i-a revenit IM Ovidiu Foișor (elo 2303), legitimat la CS Sânandrei (jud. Timiș), cu 7,5 puncte după 9 runde, urmat de Sandu Ungureanu (Șah Club Vados Arad / ACS Șahistul Pecica), cu același numpr de puncte. Pe podium a mai urcat Nicola-Alexander Mircov (CS Universitatea Arad), cu 6,5 pct.

  În Openul copiilor sub 12 ani s-a impus Goga David Valentin (ACS Șahistul Pecica) – 7,0 puncte, urmat pe podium de Groza Răzvan Sebastian (Șah Club Vados Arad) – 6,0 pct – și Moldovan Răzvan-Vasile, tot de la Vados Arad – 5,0 pct.

  De remarcat că participanții au respectat protocolul medical, inclusiv purtarea măștii în timpul partidelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.