Cupa Palatului la șah se desfășoară în weekend, cu tineri șahiști din patru județe

  de Dan Lazăr | 19 May 2022, 9:38 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Ediția a IX-a a Cupei „Palatului” la șah se va desfășura în acest weekend în sala „Vasile Goldiș” a Consiliului Județean Arad. La acest eveniment organizat de Palatul Copiilor Arad și-au anunțat prezența micuți șahiști din patru județe – cel mai îndepărtat fiind Vaslui – cu vârsta sub 19 ani și ELO sub 2400.

  Sistemul de joc al concursului inițiat de prof. Mitică Cosma este cel elvețian, cu 7 runde la categoria A, respectiv 6 runde la categoria B.

  Întâlniriile pe 64 de pătrățele sunt programate între 20-22 mai.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.