Cupa Orca Trophy 2019. Un eveniment 4×4, atât pentru profesioniști cât și pentru amatori

  de Special Arad | 18 aprilie 2019, 8:52 AM | Sport

  0

  FRAS CNOR OFFROAD CLUB ARAD organizează cupa ORCA TROPHY 2019 în perioada 10-12 mai 2019.

  Cupa se va desfășura în zona Labașinț, Șiștarovăț județul Arad, iar structura concursului va fi următoarea:

  Ziua 1 traseu

  Clase:

  OPEN-EXTREME. Această clasă este dedicată echipajelor profesioniste, care au mașini cu modificări care permit parcurgerea traseului de nivel extrem, cu orice fel de modificari ale mașinii , dar și cu componentele obligatorii , cum ar fi troliu față și spate etc.

  STANDARD. Clasa Standard este clasa la care se poate participa cu orice mașină 4×4 ,însă cu un minim de cerințe cum ar fi troliu față, anvelope MT. Atât traseul cât și prepararea mașinii sunt de nivel mediu.

  HOBBY. La clasa Hobby invităm toți doritorii de aventură care au în posesie o mașină 4×4 de stradă cu cauciucuri AT (obligatorii fiind RCA-ul și ITP-ul valabil ), să descopere tainele OFFROAD-ului pe un traseu pitoresc, de dificultate redusă dar care stimulează echipajul de ambele părți, atât pilot cât și copilot!

  Ziua 2 Trial

  În zona de cazare și campare a evenimentului, la Agro Village în centrul satului Labașinț. Vă invităm să ne vizitați pagina de facebook ORCA OFFROAD CLUB ARAD pentru mai multe detalii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.