luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cupa „Moș Crăciun”, prilej pentru elevii din Peregu Mare de a se întrece la baschet

  de Dan Lazăr | 19 decembrie 2019, 12:28 PM | Sport

  0

  Micuța sală de sport a școlii din Peregu Mare a găzduit prima ediție a Cupei „Moș Crăciun” la aruncări libere, implicați fiind elevii din ciclul gimnazial.

  După o întrecere captivantă, medaliile au poposit la gâtul lui Gabriel Mihăieș (clasa a VII-a; 3 aruncări reușite din cele 5 încercări ale finalei „în trei”), Rebeca Bărăbaș (clasa a VIII-a; 2/5) și Daria Ducec (clasa a VIII-a; 1/5). În „careul de ași” au mai pătruns Eliza Rostaș (clasa a VI-a) și Sebastian Bart (clasa a VI-a; ambii cu câte 1/5 în finala „de 5”), tuturor fiindu-le oferit echipament sportiv.

  În Top 10 au mai încheiat: Larisa Botaș, Silviu Horvat, Lorena Bărăbaș, Denisa Țepeș și Andrei Bucska, toți recompensați cu diplome. Moș Crăciun a fost darnic și cu Paul Roban, câștigătorul unui premiu oferit prin tragere la sorți.

  Ceilalți competitori, Andrei Belen, Alexandra Botaș, Răzvan Ducec și Gheorghe Țepeș au trebuit să se mulțumească cu dulciuri, dar suntem siguri că și-au propus ca până la următoarea ediție să se împrietenească și mai mult cu coșul de baschet.

  Cupa „Moș Crăciun” la baschet a fost organizată de către directorul unității de învățământ, prof. Vladenka Mazuch, și catedra de Educație Fizică și Sport.

  peregu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.