joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cupa Aradului la Ciclism, ediţia a V-a, scoate toate bicicletele la soare, sâmbătă, 30 mai

  de Special Arad | 28 mai 2015, 12:57 PM | Sport

  0

  Weekendul acesta arădenii pedalează pentru locul întâi. Cupa Aradului la Ciclism, aflată anul acesta la a cincea ediţie, va avea loc în data de 30 mai, începând cu ora 15:30, pe B-dul Revoluției, între Teatrul Clasic Ioan Slavici şi intersecţia cu strada Nicolae Grigorescu, adică pe o distanţă de 1,77 km.

  Cupa Aradului la Ciclism, la care sunt înscrişi deja 200 de participanţi, este încă o dovadă a pasiunii şi dedicării cu care arădenii practică acest sport. Lista pentru înscrieri este încă deschisă, până în 28 mai 2015 la ora 8:00 iar sezonul ciclist abia a început. Doritorii au posibilitatea de a se înscrie la Cupa Aradului chiar și în ziua concursului între orele 12:00-15:00 la secretariatul tehnic care va fi organizat pe platoul Primăriei.

  Sunt invitaţi să îşi scoată bicicletele la soare toţi arădenii dornici, indiferent de vârstă sau tipul de bicicletă. Doar entuziasmul şi spiritul de competiţie sunt necesare pentru a obţine unul dintre premiile puse la bătaie, printre care se numără vouchere pentru cumpărături, echipament sportiv şi medalii de participare. Nici însoţitorii şi privitorii nu sunt excluşi din întrecerea pentru premii deoarece pentru ei se va organiza o tombolă cu premii surpriză.

  Înscrierile pentru concurs se pot face pe site-ul Primăriei Municipiului Arad. Fiecare participant se poate înscrie la una din cele saşe categorii ale competiţiei.

  Categoriile de concurs:

  Categoria 1  – Family – deschis tuturor familiilor cu copii în vârsta până la 7 ani, cu un numar minim de 2 participanți pe familie (părinte/tutore + copil) – 1 tura = 1,77 km.

  Categoria 2  – Copii între 7 și 10 ani – 2 ture = 3,5 km

  Categoria 3  – Copii între 11 și 14 ani – 3 ture = 5,3 km

  Categoria 4  – Open – deschis tuturor participanților cu vârsta peste 15 ani, cu orice tip de bicicletă – 5 ture = 8,85 km

  Categoria 5 – Mountain-bike profi – 10 ture = 17,7 km

  Categoria 6 – Cursiere – 12 ture = 21,24 km

  Cupa Aradului la Ciclism este organizată de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Voinţa și ACS Experienţa Multisport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.