sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cunoscutul preotul Visarion Alexa, reținut pentru agresiune sexuală

  de - | 17 septembrie 2022, 7:20 PM | Naţional

  0

  (foto: doxologia.ro)

  Cunoscutul preotul Visarion Alexa, parohul Bisericii Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari din Capitală, și realizator de emisiuni, a fost reținut, sub acuzația de agresiune sexuală. Acesta ar fi agresat femeia la spovedanie, potrivit stiripesurse.ro.

  În data de 17 august 2020., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual, informează Poliția Capitalei. Surse judiciare au confirmat că este vorba de preotul Visarion Alexa.

  Polițiștii au demarat investigațiile, iar ulterior, în data de 16 septembrie, bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

  În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală.

  Activitatea polițiștilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

  Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

  Părintele Visarion Alexa era cunoscut, în calitate de realizator sau de invitat în cadrul emisiunilor radio și TV, abordând teme de actualitate unde răspundea la frământările generaţiei actuale. A participat la numeroase cateheze, întruniri, conferinţe, la diferite dialoguri şi dezbateri.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.