vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea în următoarele zece zile | Hartă interactivă

  de Special Arad | 27 februarie 2018, 11:38 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  România tremură sub un cod portocaliu de ninsori abundente și viscol, emis de Agenția Națională de Meteorologie, valabil pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, respectiv cod galben pentru Banat, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei. Avertizarea meteo expiră joi, 1 martie, la ora 10 dimineața, dar este posibil ca acest cod să fie prelungit, în funcție de evoluția vremii.

  În harta de mai jos, puteți muta cursorul în dreptul butonului de „Play”, pentru a vedea cum va arăta vremea în următoarele 10 zile.

   

  Valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an, potrivit ANM.

  vremea arad urmatoarele zile

  Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger dimineața și noaptea, la început cu precădere în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului, iar intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de rece.

  harta anm

  În schimb în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.