Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

  de - | 13 May 2022, 10:07 AM | Naţional

  0

  Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

  Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

  Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022

  Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sudice și sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, dar și în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

  Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022

  Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

  Săptămâna 06.06.2022 – 13.06.2022

  Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

  Sursa: www.pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.