duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

  de - | 18 martie 2022, 9:05 AM | Naţional

  0

  Meteorologii anunță că la jumătatea lunii aprilie se va încălzi în toate regiunile țării. Până atunci, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a primăverii. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie în săptămâna 21– 28 martie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului. În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

  Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. În săptămâna 04– 11 aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

  Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În săptămâna 11– 18 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.