luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea în prima săptămână de la ieșirea din starea de urgență

  de - | 18 mai 2020, 11:02 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Administrația Națională de Meteorologie a emis buletinul meteo pentru următoarele zile pentru vestul țării. Astfel, în regiunea Banat-Crișana sunt așteptate temperaturi apropiate de normalul lunii mai, dar și ploi, descărcări electrice și grindină, inițial izolat, iar mai apoi și pe spații extinse.

  Începând de marți, vremea va deveni instabilă. În Banat, începând cu noaptea de marți spre miercuri, vor fi prezente ploi pe arii extinse, cu cantități însemnate de precipitații, însoțite de descărcări electrice și, izolat, de grindină. Marți și miercuri, în Banat și Crișana, temperaturile maxime vor fi în intervalul 20-26oC, iar minimele coboară, în noapte de miercuri spre joi, chiar până la 4oC.

  Joi, temperaturile scad sub normalul pentru această perioadă, cu maxime de până la 22oC, iar minime, în continuare, sub 10oC. Totuși, nu vor mai fi prezente la fel de multe precipitații, iar în week-end vremea se va îmbunătăți și sub aspectul temperaturilor care ajung, din nou, la normalul lunii mai.

  Mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.