Vremea la Arad în noaptea de Revelion

  de - | 30 decembrie 2018, 3:51 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă Special Arad)

  Ultima zi din 2018 va începe cu ploaie la Arad, începând de la ora 0 până între orele 10 – 12 la amiază, dar la noaptea dintre ani s-ar putea să scăpăm de umezeală. Nu și de frig, însă. Nu vor fi sub zero grade, dar pe aproape.

  Temperatura în seara zilei de 31 decembrie va fi în jur de 4 și 2 grade Celsius. Termometrele vor atinge 0 grade Celsius abia la ora 3 noaptea, pe 1 Ianuarie 2019.

  S-ar putea să avem ghinion cu încă o tură de ploaie măruntă în seara de 31 Decembrie, în jurul orei 18:00, însă până la noaptea dintre ani cerul va rămâne doar înnorat.


  Sursa: windy.com

  Sursa: meteoblue.com

  Sursa: meteo.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.