duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea de Bobotează

  de - | 3 ianuarie 2019, 10:13 AM | Naţional

  0

  Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru intervalul 3-13 ianuarie 2019, meteorologii anunţând cum va fi vremea în primele zile din ianuarie și de Bobotează.

  Potrivit meteorologilor ANM, săptămâna aceasta vremea va fi rece, urmând ca începând de pe data de 8 ianuarie, temperaturile să mai crească.

  Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Banat

  În intervalul 3 – 7 ianuarie, temperaturile se vor situa între -2 și 0 grade. În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț.

  Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad pe 2 ianuarie, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între -6 și -4 grade.

  Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

  Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Crişana

  În intervalul 3-8 ianuarie 2019 se va resimți o răcire a vremii, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între -4 și -2 grade, iar media minimelor va fi în general între -9 și -6 grade.

  Din 8 ianuarie se va încălzi treptat, astfel că media valorilor termice diurne se va apropia de 0 grade, iar a celor nocturne va tinde spre -5 grade.

  Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.