miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cum să-ți regizezi un accident? Și-a încălecat pe-o șa și a blocat toate tramvaiele

  de | 7 septembrie 2015, 8:36 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Duminică seara, un șofer cu mașină cu numere de Alba, căruia nurii beției nu-i dădeau pace să stea acasă și îl mânca tare în… să plece la plimbare pe străzile municipiului, s-a urcat viteaz peste parapetul de lângă Liceul CFR, vizavi de Liceul de Arte. Și a stat acolo până a apărut Poliția Arad, chemată să rezolve situația celor „câteva zeci” (mai puține, dar nici nu contează) de tramvaie care doreau să tragă la depou și nu erau lăsate.

  Până la urmă situația a fost rezolvată, neexistând răniți… ci doar o singură persoană care-și va lua carnetul ori de la Tribunal, ori de la polițiști după ce își va da examenul încă o dată și.. încă o dată… și încă o dată… că așa merită să pățească cei care confundă  benzina cu țuica…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.