sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cum să scapi basma curată după un furt? Denunță-te, dar pune Poliția pe o pistă greșită! Așa a făcut un șmecher din Buteni… adică a încercat…

  de Special Arad | 28 august 2018, 10:08 AM | Buteni | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ (foto: gherlainfo.ro)

  Prin propria sa sesizare, un tânăr din Buteni a încercat să-și ascundă furtul, punând organele de poliție pe o pistă greșită, însă verificările efectuate de polițiști l-au indicat drept principal suspect chiar pe tânărul respectiv.

  La data de 26 august, polițiștii postului Buteni au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din Buteni despre furtul unei sume de bani dintr-o casă de jocuri și pariuri. Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că în noaptea de 25/26  august, persoane necunoscute, ar fi pătruns prin efracție în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constate în urma administrării mijloacelor de probă.

  În fapt, tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incinta casei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei, anunță IPJ Arad.

  În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi utilizat 12.200 de lei din suma furată la pariuri sportive și jocuri mecanice.

  Pentru faptele sale. tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.