Suliță de bronz la Balcaniada de atletism de la Craiova. Denis Both a reușit cea mai valoroasă aruncare a sa din acest sezon

  de Dan Lazăr | 20 June 2022, 8:58 AM | Sport | Știri Arad

  0

  România a cucerit 19 medalii la Campionatele Balcanice de atletism pentru seniori desfăşurate sâmbătă şi duminică pe Stadionul „Nicolae Mărăşescu” din Craiova, 8 de aur, 5 de argint şi 6 de bronz. Arădeanul Denis Both (CS Municipal) a contribuit la acest palmares cu un „bronz”, obținut, duminică, la aruncarea suliței, cu un nou sezon best.

  Grecia a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni (8-6-9), urmată de România (8-5-6), Turcia (6-6-10), Serbia (5-3-2), Ucraina (4-6-0), Slovenia (3-1-2), Austria (2-2-2) etc.

  PODIUM aruncarea suliţei
  1. Alexandru Mihăiţă Novac 83,01 m
  2. Dimitrios Tsitsos (Grecia) 77,51 m
  3. Denis Adrian Both 76,47 m

  Medalii de aur pentru România la cea de-a 75-a ediţie a Campionatelor Balcanice au câştigat, sâmbătă, Gabriel Bitan (lungime), Andrei Rareş Toader (greutate), Mihai Sorin Dringo (400 m), Claudia Mihaela Bobocea (800 m), ştafeta masculină de 4×100 m (Petre Nicolae Rezmiveş, Alin Ionuţ Anton, Ionuţ Andrei Neagoe, Marian Valentin Tănase), iar duminică, Alexandru Mihăiţă Novac (suliţă), Alin Alexandru Firfirică (disc) şi Daniela Stanciu (înălţime).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.