joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum arată piciorul lui Iacob după accidentarea din primele secunde ale jocului de la Craiova?

  de Lucian Dănilă | 2 mai 2022, 11:04 AM | Sport | Topic special

  0

  Florin Iacob a avut parte, probabil, de cea mai rapidă accidentare din carieră. Era secunda 10 a jocului de aseară de la Craiova, atunci când Idriz Batha i-a trimis o pasă foarte înceată spre poartă.

  Atacantul oltenilor, italianul Compagno, a ajuns primul la minge, dar Iacob a ieșit inspirat și a respins mingea cu prețul unei accidentări care l-a făcut să părăsească terenul de joc încă din primele minute. Crampoanele ghetei lui Compagno i-au perforat gheata lui Iacob și acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, având o rană deschisă la picior.

  Locul lui Iacob a fost luat de Dragoș Balauru, portar care putea fi și el accidentat grav chiar la faza care a precedat golul, atunci când Bauza l-a călcat pe tendon, dar arbitrul Costreie a dictat fault pentru olteni!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.