joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum ar arăta desenele copiilor transpuse în viaţa reală?

  de Special Arad | 16 iulie 2014, 9:02 PM | Animal Special | Foto

  0
  kiddie-arts-telmo-pieper-2

  Desenele din copilărie ale unui artist olandez i-au servit acestuia drept inspiraţie pentru un proiect inedit, pentru care a refăcut câteva din schiţele făcute chiar de el pe când avea 4 ani.

  Copilului Telmo Pieper îi plăcea să deseneze, iar printre operele artistului, pe atunci în vârstă de 4 ani, se numără o muscă, o balenă şi un urs. Pieper, originar din Rotterdam, are astăzi 25 de ani şi a folosit desenele din copilărie pentru realizarea noului său proiect: o serie de picturi digitale prin intermediul cărora desenele stângace din copilărie „prind” viaţă.   Împreună cu colegul de breaslă şi prietenul său, Miel Krutzmann, artistul contemporan şi creatorul de imagine Telmo Pieper face parte din duo-ul artistic „Telmo Miel”.    Picturile digitale sunt o formă de manifestare a artei, în care tehnicile tradiţionale de pictură sunt aplicate cu ajutorul dispozitivelor digitale.

  Sursa: Adevărul.ro

  Sursa foto: Bored Panda

  kiddie-arts-telmo-pieper-1 kiddie-arts-telmo-pieper-3 kiddie-arts-telmo-pieper-4 kiddie-arts-telmo-pieper-5 kiddie-arts-telmo-pieper-6 kiddie-arts-telmo-pieper-7 kiddie-arts-telmo-pieper-8 kiddie-arts-telmo-pieper-9 kiddie-arts-telmo-pieper-10

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.