Cum ajungi „polițist” la Șeitin: te îmbeți praștie, spargi mașina Poliției ca să dai o tură, faci praf un bancomat și mai multe camere de supraveghere

  de Andrei Fuliaș | 16 ianuarie 2018, 1:26 PM | Recomandările editorilor | Şeitin | Știri Arad

  1

  Foto: arhivă

  Doi tineri din comuna arădeană Șeitin s-au îmbătat praștie în seara de vineri, 12 ianuarie 2018, după care s-au pus pe treabă. De fapt unul dintre ei a avut treabă… multă, în vreme ce prietenul lui a stat „de șase” și, probabil, s-a distrat că unii mai și „muncesc” în țara asta.

  Într-o primă fază „băieții” s-au gândit, spun sursele noastre, să spargă un bancomat al celor de la CEC, dar fiind atât de beți au reușit doar să-l vandalizeze. Apoi, de necaz, cei doi ar fi smuls niște camere de supraveghere video pe unde le-au găsit, umblând la pas prin localitate. Iar într-un final… ce s-au gândit cei doi? Să dea o tură cu mașina, dar cum n-aveau una care să le satisfacă „pretențiile” ca urmare a aburilor de alcool, au decis s-o împrumute pe cea mai apropiată.

  Și-atunci… Cum postul de Poliție era chiar sub nasul lor, iar autospeciala oamenilor legii tot acolo, s-au gândit ei: „De ce nu?”. Dar de aici și până la a face, la a șofa, e cale lungă! Cel care-și dorea cu tot dinadinsul să se facă polițist pentru o noapte, fiind atât de beat, tot ce a reușit a fost să rupă una dintre oglinzi și să spargă geamul din partea stânga-față, moment în care a fost suprins și „înhățat”.

  „Cetățeanul turmentat” are 27 de ani și nu este băștinaș, fiind sosit în localitate relativ recent și, totodată, auzim că n-ar fi la prima ispravă de acest gen, acesta exercitându-și „dreptul la muncă” și prin Germania.

  Bineînțeles că a fost prezentat în fața judecătorilor, de la care și-a auzit și valoarea „premiului”: control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.