miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a avut loc accidentul mortal din Micălaca

  de Andrada Bobiș | 18 mai 2024, 9:58 AM | Știri Arad

  2

  (foto: Cozmi Pop)

  Accidentul mortal a avut loc în seara zilei de vineri 17 mai, în jurul orelor 22:00, pe strada Voinicilor din municipiul Arad.

  Un octogenar s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care șoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din nefericire nu l-a observat la timp și l-a lovit în plin.

  La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje medicale și polițiști. Având în vedere rănile suferite de victima care avea 87 de ani, în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului, acesta a fost declarat decedat în jurul orelor 23:00.

  „În seara de 17 mai a.c., în jurul orei 22:05, pe strada Voinicilor, din municipiu, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident mortal.

  Un tânăr de 26 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Voinicilor, dinspre str. Renașterii spre B-dul Nicolae Titulescu, a accidentat un bărbat angajat în traversarea străzii Voinicilor, în apropiere de intersecția cu str. Zalău.

  Victima a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitate și echipaje SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes. Decesul a fost declarat după ora 23:00.

  În urma verificărilor, victima a fost identificată în persoana unui bărbat de 87 de ani, din Arad.

  Testarea cu aparatele din dotare nu au indicat prezența alcoolului sau drogurilor în cazul șoferului.

  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stimate domn ,,Vasile” , unde ați citit cuvântul ,,SMURD” , este cuprins în citatul transmis de reprezentanții IPJ Arad.
   Cred că nu asta era mai important, că e SAJ sau SMIRD, ci faptul că acele cadre medicale, oameni deosebiți s-au străduit aproape o oră să-i salveze viața victimei.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.