Culoarea anului 2018 va enerva destul de mulți arădeni…

  de - | 2 ianuarie 2018, 8:27 AM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Institutul Pantone a anunțat culoarea anului pentru 2018. Calmați-vă, suporteri ai UTA-ei, este vorba despre o culoare care va influența trendul în portofoliul creatorilor de modă, în designul interior, în artă… și este vorba despre culoarea ultra violet.

  Institutul, considerat o autoritate în domeniul culorilor, alege în fiecare an o nouă culoare care devine trendsetter-ul pentru noile creații din domeniul modei, artei și designului interior, scrie Vocea.biz.

  Potrivit Pantone, ultra violetul comunică originalitate, ingeniozitate și viziune. Este o nuanță complexă și contemplativă care duce privitorul cu gândul la misterele universului și la descoperirile pe care urmează să fie făcute. Este o culoare care sugerează imensitatea cerului întunecat.

  Ultra violetul a fost folosit de artiști precum Prince, David Bowie sau Jimi Hendrix, care au și făcut culoarea populară în cultura artistică occidentală. Și acum, această nuanță este sinonimă cu spiritul non-conformist, experimentarea și gândirea creativă.

  Ultra violetul este și o culoare spirituală, notează cei de la Pantone. Nuanța este adesea asociată cu practicile de meditație mai ales în rândul persoanelor care caută să evadeze de lumea aglomerată. Lumina de culoare violetă este folosită pentru calmare, dar și pentru inspirație.

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad